Dotekomanie.cz

Vivo V20 SE je slušně vybavená novinka střední třídy

vivo v20 se 1200x675x

Zdroj: fonearena.com

Značka Vivo se v minulosti dostala na pulty českých obchodů jen přes přeprodejce, kteří si nějak zajistili dodávky. Vzhledem k tomu, že Vivo oficiálně vstoupilo na evropský trh, dá se předpokládat, že se tyto modely budou u nás objevovat častěji. Do svého portfolia firma zařadila nový model Vivo V20 SE.

vivo V20 a V20 Pro oficiálně: skvělé fotoaparáty jsou předností

Slušná střední třída

Vivo V20 SE se řadí do střední třídy a nabízí poměrně dostatečně specifikace pro běžného uživatele. K dispozici je například poměrně dobrý procesor Snapdragon 665, který má k dispozici rovnou 8 GB operační paměti, takže přepínání mezi aplikacemi by mělo být velmi svižné. Již v základu se nabízí prostor o velikosti 128 GB pro data, přičemž je k dispozici i možnost rozšíření.

Zdroj: xda-developers.com

Mezi bonusovými funkcemi se nachází například čtečka otisků prstů zabudovaná přímo v displeji. O dodávky energie se stará baterie o kapacitě 4100 mAh s podporou 33W nabíjení, což je více než u některých top modelů. O fotografické schopnosti se postarají tři foťáky na zádech, byť jeden je zde poměrně zbytečný. Základní fotky pořídíte 48MPx senzorem a o širokoúhlé záběry se postará 8MPx senzor.

Specifikace Vivo V20 SE

Vivo V20 SE má nastavenou cenu na indickém trhu v přepočtu přibližně na 6 600 Kč. Vzhledem ke specifikacím se jedná o poměrně adekvátní částku, ale zrovna za tuto sumu se nabízí modely Redmi, Xiaomi, případně jiné značky z Asie. Nebude to mít takto jednoduché.

Vivo přináší nováčky Y30 a Y3s

Zdroje: fonearena.com, xda-developers.com

Exit mobile version