Dotekomanie.cz

Otestovali jsme nejlepší bezdrátová sluchátka na trhu. Na AirPods zapomeňte – podcast #20

Podcast

Zdroj: Dotekomanie

Je tu začátek týdne, což znamená jediné – nový díl našeho podcastu Pod Zlatou Lampou. Podcast je věnovaný především mobilním telefonům, tabletům, chytrým zařízením a dalším technologiím. Posloucháním vás budou provázet naši redaktoři, Zdeněk Koutský a Miroslav Růžička. 20. díl si již nyní můžete poslechnout. A čemu jsme se tentokrát věnovali?

Pod Zlatou Lampou – díl dvacátý

V našem pořadu Pod Zlatou Lampou se tentokrát zaměříme na námi testovaná bezdrátová sluchátka. Konkrétně se podíváme na zoubek novému Sony WH-1000XM4. Jde o vlajkový model mezi bezdrátovými sluchátky? Je cena atakující 11 000 Kč adekvátní? Za co si připlácíte, když ne za kvalitu zvuku?

Druhým tématem bude model Huawei Freebuds Pro. Míra tvrdí, že jde o AirPods Pro pro Android uživatele. Má ale pravdu? Opravdu jsou sluchátka natolik kvalitní, že dokáží konkurovat současně nejlépe prodávaným sluchátkům od Applu? Jak je na tom kvalita zvuku a co přesně nabízí doprovodná aplikace? Nejen o těchto tématech diskutují ve 20. díle redaktoři serveru dotekomanie.cz Miroslav Růžička a Zdeněk Koutský. 

Kde podcast poslouchat?

Podcast si můžete pustit v přehrávači výše a nebo ho můžete sledovat na:

Zdroj: Dotekomanie.cz

Exit mobile version