Dotekomanie.cz

Red Magic Cyberpods míří do celosvětového prodeje

Red Magic Cyberpods 2 1364x796x

Zdroj: GSMArena.com

Pod značkou Red Magic přichází do světa nová herní sluchátka, o kterých bylo slyšet v letošním roce. Dceřina společnost čínské Nubie je sice oficiálně oznámila již o letních prázdninách, ale jejich prodej byl omezen pouze na domácí trh. Konečně dnes známe finální cenu určenou pro zájemce z Evropy a rozhodně nebudete muset sahat hluboko do kapsy.

Design hraje prim

Sluchátka nesou celý název Cyberpods TWS Gaming Earbuds a na první pohled zaujmou až neobvykle hranatým zpracováním. Velkým lákadlem bude přítomné RGB osvětlení, které reaguje podle dynamiky v konkrétní hře. Pro lepší uchycení nechybí nastavitelné háčky a silikonové koncovky do uší. Přitom každé sluchátko váží jen necelých 5 gramů.

Zdroj: GSMArena.com

Dále nabízí dotykovou plošku nejen ke spuštění speciálního módu s nízkou latencí zvuku. Ačkoliv neznáme přesné kapacity všech baterií, tak dohromady i s pouzdrem se uživatel dostane na slušných 20 hodin poslechu. Dodávané pouzdro dobijete pomocí USB-C kabelu.

Zdroj: GSMArena.com

Vzpomínaný režim umí snížit reakční čas zvuku k 39 ms. Komunikace mezi zařízeními probíhá přes technologii Bluetooth 5.0. V Evropě startuje prodej od pátku 20. listopadu za doporučenou cenu 49,9 euro (tj. cca 1 319 Kč).

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version