Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Nord N10, S88 Pro, 10X Lite

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Mate 40 Pro, OnePlus Nord N100 a další

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus nedávno představilo dva smartphony mířící do nižších příček, přičemž jeden z nich je OnePlus Nord N10 5G. V tuto chvíli se jedná o jeden z nejdostupnějších mobilů s podporou sítí páté generace. Navíc se nabízí rychlejší displej, svižný systém Android s nadstavbou Oxygen OS a celkově slušná výbava.

Specifikace OnePlus Nord N10 5G

Honor 10X Lite

V poslední době Honor nepředstavil mnoho mobilů pro náš trh, ale minulý týden jsme se dočkali smartphonu Honor 10X Lite. Nabízí poměrně zajímavé specifikace za dobrou cenu, zejména baterie a úložiště v této cenové hladině je povzbudivé. Na druhou stranu se zájemce musí spokojit s absencí Google služeb a aplikací.

 

Specifikace Honor 10X Lite

Doogee S88 PRO

Před nějakou dobou došlo na představení nového odolného smartphonu od Doogee, ale spíše se jedná o powerbanku s funkcemi telefonu, jelikož je uvnitř baterie s kapacitou 10 000 mAh. Celkově je výbava na odolný mobil velmi dobrá a navíc je k dispozici čistý Android bez větších úprav, případně dvě dedikovaná tlačítka.

Specifikace Doogee S88 PRO

Exit mobile version