Dotekomanie.cz

Moto E7 je další novinka s větší baterií a cenou 3299 Kč

moto e7 1200x675x

Zdroj: phonearena.com

Motorola nedávno představila své přírůstky ve střední třídě, kde mimo jiné také láká na podporu sítí páté generace. Také jsme se před nějakým časem dočkali levnějšího modelu Moto E7 Plus a bylo jasné, že se v dohledné době ukáže i základní model. Dnes firma uvedla očekávaný mobil Moto E7.

Další levná novinka

Moc rozdílů mezi Moto E7 a Moto E7 Plus není. Po designové stránce jsou si velmi podobné, ale například zadní sestava foťáků je jinak rozmístěná, byť se nabízí stejné senzory. Zde je také umístěna čtečka otisků prstů. První znatelnější změna se odehrála u kapacity baterie, která nabízí o 1000 mAh méně, tedy celkově 4000 mAh.

Zdroj: phonearena.com

Další rozdíl je u procesoru. Místo modelu od Qualcommu má mobil k dispozici Helio G25. S tím je také spojena menší velikost operační paměti a také úložiště. Poslední změna ve specifikacích se odehrála na přední straně. Displej je stejný, ale kamera umístěna ve výřezu má místo 8 MPx jen 5 MPx.

Specifikace Moto E7

Ačkoliv by se dalo říci, že se jedná o osekanou verzi Moto E7 Plus, tak v jedné věci se ještě liší. Moto E7 má už novější konektor USB C. Zatím nevíme, kdy mobil zamíří do Evropy, ale cena by se mohla pohybovat okolo 100 eur.

Aktualizováno: Moto E7 se dostane na český trh v lednu 2021 za cenu 3299 Kč.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version