Garmin s novou funkcí pomůže detailně sledovat těhotenství

Garmin s novou funkcí pomůže detailně sledovat těhotenství
2020-11-12T09:30:58+02:00
• 12. 11. 2020

Zdroj: GSMArena

Garmin čím dál tím více myslí na ženy. Tentokrát si pro majitelky jeho chytrých hodinek připravil více možností pro sledování zdraví. Přidáno bylo například sledování těhotenství. To ale není vše.

Vívofit Jr. – nové hodinky pro děti ve třech stylech

Garmin myslí na těhotné ženy

Jak bylo v úvodu zmíněno, Garmin si pro majitelky hodinek připravil velice užitečné funkcionality. Jmenovitě si ženy budou moci sledovat průběh svého těhotenství, přičemž budoucím matkám bude zpřístupněn pohled na pokrok. V rámci sledování těhotenství se budou hodinky snažit pomoci ve zlepšení zdraví před narozením. Zajímavé také je, že pokrok těhotenství si ženy budou moci přirovnat (na základě termínu) například s velikostí ovoce nebo zeleniny. 

Garmin

Zdroj: Engadget

Hodinky se mimo jiné budou snažit pomáhat zlepšit srdeční tep. Dále budou sledovat celkovou hydrataci nebo doporučí v daný okamžik nesportovat. Uživatelka si může nastavit vlastní oznámení pro relevantní cvičení, jako jsou Kegelova cvičení, a zaznamenávat více než 30 podrobností a příznaků od pohybu dítěte po hladinu glukózy v krvi. Když se navíc bude blížit porod, použít lze časovač kontrakce. 

Sledování těhotenství je k dispozici prostřednictvím obchodu Connect IQ. Nainstalovat si funkci můžete na modelové řady Fenix, Forerunner, Venu a Vivoactive. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat