Dotekomanie.cz

AirPods třetí generace zachyceny na fotografii

AirPods Pro

Zdroj: MacRumors

Leaker známý pod pseudonymem DuanRui zveřejnil fotografie zachycující údajné AirPods třetí generace. Podle textu, který byl sdílel společně s fotkami, můžeme na prvním snímku vidět malou část dobíjecího pouzdra. 

AirPods třetí generace s designem Pro

Snímek ale hlavně zachycuje údajný design sluchátek. Ve srovnání s první a druhou generací AirPods bude ta třetí mít zcela přepracovanou konstrukci, včetně kulatého tvaru. Apple by údajně třetí generaci měl prezentovat jako zmenšenou verzi Pro. Vnitřek příslušenství a nabíjecí pouzdro by mělo být v podstatě stejné.

Zdroj: MacRumors

Je zřejmé, že nová generace bude okatě vycházet z designu současného modelu Pro. Rozdílem ale budou kratší konce, větší část směřující do ucha a neodnímatelné špunty. Třetí generace zato dostane ovládací prvky, které budou reagovat na citlivost dotyku. Je ale nepravděpodobné, že bychom se dočkali přítomné funkce pro potlačení okolního šumu.

Zdroj: MacRumors

AirPods třetí generace by měla na trh dorazit už příští rok. Pokud půjde vše podle plánu, dočkat se jich můžeme v první polovině roku 2021. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version