Spotify přidává novou možnost přihlášení

Spotify přidává novou možnost přihlášení
2020-10-24T13:30:54+02:00
• 24. 10. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Hudební streamovací službě Spotify se daří na současném trhu držet na první pozici a konkurovat větším firmám jako Google, Apple a dalším, které se snaží poskytovat hudební služby. Ostatně se Spotify snaží a přidává obsah a nejrůznější funkce. Například došlo k vylepšení vyhledávání v aplikacích, případně se bude nabízet úsporný režim nebo ankety. Nyní zde máme novinku, která dlouho chyběla.

Spotify a přihlášení

Pokud se chcete přihlásit v této službě, nebo si založit účet, tak jste měli do této chvíle jen dvě možnosti, aspoň v případě Androidu, na webu již nějakou dobu tři varianty. V první řadě zde máme k dispozici Spotify účet a pak je zde možnost přihlášení přes Facebook.

Spotify bylo donuceno skrze nové podmínky společnosti Apple dodělat přihlášení přes Apple účet, takže došlo na rozšíření před nějakou dobou. V tomto týdnu ale přibyla možnost využití Google účtu. Novinka přichází doslova ve správný čas, jelikož Google ukončil jednou pro vždy původní službu Hudba Play a snaží se poslední uživatele přimět k přihlášení na Youtube Music.

Screenshot 1 505x238x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Pokud jste měli původní Spotify účet svázaný s Gmail adresou, tak vám bude Google přihlášení fungovat bez problémů v aplikaci i na webu. V opačném případě dojde k vytvoření nového účtu. Co se týče verze pro iOS, tak zjevně zde není možnost přihlášení přes Google účet.

Sice se nejedná o zásadní změnu, ale pokud se nechcete starat o separátní Spotify účet a Facebook nechcete používat, tak se jedná o dobré rozšíření.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Služba co nefunguje s připojením VPN a maže účty i platícím zákazníkům je obyčejný shit. Stejně jako HBO GO apod. Žádný šmejd mi nebude diktovat kdy budu moct být přes VPN připojený a nebo zda budu či nebudu efektivně blokovat reklamu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat