Slack pracuje na příbězích a efektních audio hovorech

Slack pracuje na příbězích a efektních audio hovorech
2020-10-13T06:30:21+02:00
• 13. 10. 2020

Zdroj: TheVerge

Velmi populární komunikační nástroj Slack, který je proslulý hlavně mezi firmami, chystá zavést nové příběhy podobné těm od Instagramu a push-to-talk audio. Obě funkce se mají objevit ještě tento rok. Proč se Slack zaměřuje na tyto dvě funkcionality, je jednoduché. Snaží se totiž omezit neustálé videohovory nebo neefektivní textové konverzace a přinést zpět kancelářské interakce. 

Slack chystá vlastní příběhy

Příběhy Instagramu jsou navrženy tak, aby uživatelé sdíleli každodenní zážitky se svými přáteli, rodinou a dalšími sledujícími. Příběhy po vzoru Slacku nebudou o sdílení vašich mazlíčků, oblíbeného jídla a podobně. Slack vidí příběhy tak, že se uživatelé budou moci například informovat o stavu firmy nebo si budou moci nastavit denní agendu týmu. 

Slack

Zdroj: TheVerge

Místo tak 15minutového denního stand-up meetingu budou moci uživatelé nahrát video a to pak v nějaký čas zveřejnit svému týmu. Tím zaměstnanci ušetří čas, který pak mohou využít třeba k práci. Slack stále experimentuje s prototypováním toho, jak budou příběhy vypadat. Nicméně, tato krátká videa by se měla objevit vedle kanálů. 

Push-to-talk audio

Kromě příběhů plánuje Slack zavést také tzv. okamžitý zvuk. Ten bude fungovat podobně jako push-to-talk. Funkce může být užitečná hlavně pro ty, kteří nechtějí chodit přes celou kancelář za svým kolegou, aby vyřešili souvislosti třeba s projektem. Namísto toho použijí funkci k rychlému audio přenosu. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat