Dotekomanie.cz

S tímto dronem zvládnete vytvořit hezká videa [sponzorovaný článek]

dron 1280x720x

Díky obchodu TomTop si nyní můžete pořídit malý dron za pouhých 32 dolarů, což je v přepočtu na české koruny jen 734 Kč. Malý dron je ovládán pomocí ovladače a každý s ním zvládne různé triky, ale hlavně natáčet a vytvářet skvělé záběry.

Nízká cena, parádní funkce

Díky nedávno spuštěné akce TomTop si nyní můžete pořídit malý dron za pouhých 32 dolarů (734 Kč). To vše vám přijde s poštovným za 0 Kč, navíc můžete zvolit i doručení pomocí PPL. Mini dron s názvem CSJ X2 získáte se slevou 55 % díky našemu odkazu.

 

Mini dron se například zvládne vrátit zpět na zem pouze pomocí stisknutí jednoho jediného tlačítka. Navíc taktéž díky jednomu tlačítku zvládnete udělat i 360° otočku kolem vlastní osy, navíc můžete létat do šesti směrů a dokonce i v noci. Mini dron v noci světélkuje, takže ho uvidíte díky dvěma led diodám. Výdrž na jeden let je přes 10 minut a nabíjení mini drona trvá necelou hodinu a probíhá přes USB kabel. Jde asi o nejlepší dron na naučení se na létání na větších a dražších dronech. U tohoto modelu si můžete hrát mnoho hodin a naučit se tak skvěle pilotovat drony a přejít pak na profesionálnější stroje.

Mimo jiné dron zvládne natáčet videa v rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Fotografie pak vytvoří v rozlišení 4 096 x 2 160 pixelů. Kamera zvládne 90°záběr, takže máte skvělou možnost vytvořit pěkné snímky. Tento dron si nyní můžete zakoupit ZDE

Exit mobile version