Dotekomanie.cz

Polar Vantage V2 – to nejlepší pro sportovce

POLAR VANTAGE V2 2 1500x1500x

Zdroj: Polar.com

Všechny nasbírané zkušenosti z oblasti chytrých hodinek dala dohromady společnost Polar. Ta je nyní plně využila u nejnovějšího přírůstku s názvem Vantage V2. Zařízení sice na první pohled vypadá obyčejně, ale uvnitř nabízí spoustu nadstandardních funkcí. Finský producent jde s nimi naproti hlavně sportovcům, kteří to s pohybem myslí více vážně. Tomu také plně odpovídá docela vysoká prodejní cenovka.

Vzhůru k lepším výsledkům

Výpis výbavy zahrnuje 1,2palcový displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, který požene 346mAh baterie. Její výdrž se pohybuje v rozmezí od 40 hodin do 7 dnů dle způsobu využívání. O maximálně přesnou polohu se postará podpora navigačních systémů GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Certifikace MIL-STD-810G především zaručuje voděodolnost během plavání či potápění do hloubky 100 metrů.

Zdroj: Polar.com

Když vynecháme běžné funkce, jako jsou ovládání hudebního přehrávače, monitor spánkové aktivity, upozornění na příchozí hovory/zprávy, tak hodinky dokáží ještě mnohem více. Například optimalizovat tréninky nebo umí rozeznat, zda je uživatel připraven na další trénink. Dále si zaslouží zmínku obsáhlé analýzy a schopnost přizpůsobit aktivitu podle rychlosti či srdeční frekvence.

Samotné hodinky pořídíte za 500 dolarů, ale i za 550 dolarů (tj. cca 12 731 Kč) s přibaleným hrudním pásem H10.

Zdroj: Polar.com

Zdroje: polar.com, androidauthority.com

Exit mobile version