OnePlus Nord N100 přijde jen s HD displejem aktualizováno

OnePlus Nord N100 přijde jen s HD displejem [aktualizováno]
2020-10-22T16:05:44+02:00
• 22. 10. 2020

OnePlus Nord; Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 22. 10.

Dozvídáme se další specifikace a některé z dřívějška se více méně potvrzují. @onleaks uveřejnil některé informace kolem modelu OnePlus Nord N100. V tomto případě půjde o mobil nižší třídy. Potvrzuje se například procesor Snapdragon 460, který bude mít 4 GB RAM a pro data bude určen prostor o velikosti 64 GB. Displej bude mít skutečně jen HD+ rozlišení a 6,52palcovou úhlopříčku, přičemž půjde o LCD technologii.

Na zadní straně bude 13MPx hlavní foťák a dva 2MPx. Jeden bude pro makro snímky a druhý pro určení hloubky ostrosti. Přední strana bude vybavena 8MPx kamerkou. Všemu bude dodávat energii baterie s kapacitou 5000 mAh. Tato novinka nabídne maximálně podporou LTE. OnePlus Nord N100 nabídne USB C a 3.5mm jack pro sluchátka.

Původní článek 13. 10.

Letos jsme se dočkali představení smartphonu OnePlus Nord (recenze), přičemž zástupci společnosti nastínili, že se jedná o první model z nové série. Ne dlouho na to se začaly objevovat spekulace kolem OnePlus Nord N10, který by měl nabídnout o něco slabší specifikace, ale stále bude disponovat podporou sítí páté generace. Současně s úniky jsme se také dozvěděli, že se má připravovat ještě slabší smartphone.

Nord N100

Čím dál více se objevují nejrůznější náznaky kolem modelu OnePlus Nord N100, který by se měl stát nejlevnějším smartphonem v dějinách této firmy. Cena by se měla pohybovat kolem 5000 Kč, takže se dá očekávat, že mnoho specifikací bude na velmi nízké úrovni, ale na druhou stranu by si měl mobil zachovat svižnost známou u ostatních mobilů OnePlus.

Zdroj: OnePlus

Dle úniků máme očekávat 6,5palcový smartphone s HD+ rozlišením a LCD technologií. O výkon se má starat Snapdragon 460 z ledna tohoto roku. Ten bude mít k dispozici 4 GB operační paměti a pro data má posloužit 64GB úložiště s možností rozšíření o microSD kartu. Na zadní straně má být sestava hlavního 13MPx foťáku a dvojice 2Mpx senzorů pro dodatečné efekty a případně makro focení. Na přední straně pak bude 16 MPx foťák.

OnePlus 8T na oficiálním videu [aktualizováno]

Zatím by se jednalo o více méně tuctový levný mobil, ale výhodou má být delší výdrž na jedno nabití, což má zajistit baterie s kapacitou 6000 mAh s podporou 18W nabíjení. Po softwarové stránce se nabídne nadstavba OxygenOS 11 založenou na Androidu 11. K představení má podle náznaků dojít 26. října.

Zdroje: fonearena.com, app.voice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat