Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – 10T, A21s, Smartisan

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Xperia 5 II, Shark 3, P40 Pro+, S20 FE

Samsung Galaxy A21s

Samsung představil model Galaxy A21s před nějakou dobou a zatím bylo možné koupit model s úložištěm o velikosti 64 GB, ale nyní se objevuje verze se 128 GB. Mnohé může nalákat také velká kapacita baterie, zbylé specifikace ale již nejsou tak pozitivní. Vzhledem k nižšímu rozlišení se ale může nabízet delší výdrž na jedno nabití.

 

Specifikace Galaxy A21s

Smartisan U3 Pro

Mezi levnějšími novinkami na českém trhu najdeme model Smartisan U3 Pro. Ten sice neohromuje specifikacemi, ale za danou cenu se například nabízí procesor střední třídy a Full HD rozlišení. Navíc po designové stránce může nejednoho zájemce nalákat.

Specifikace Smartisan U3 Pro

Xiaomi Mi 10T

Na konci září jsme se dočkali novinek od společnosti Xiaomi, přičemž co nevidět se objeví na našem trhu. Náš systém zaznamenává, že model Mi 10T se začíná objevovat v obchodech, respektive v jejich nabídkách. Zatím ale půjde jen o předobjednávky.

Specifikace Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T Pro

Vybavenější novinkou je Mi 10T Pro, která nabízí lepší specifikace v několika oblastech, ale na první pohled se jedná o takřka identické zařízení jako Mi 10T. I v tomto případě se mobil začíná chystat do prodeje v některých obchodech.

Specifikace Xiaomi Mi 10T Pro

Exit mobile version