Dotekomanie.cz

LG Q52 nabídne velký displej a design K52

LG

Zdroj: Techcrunch.com

Společnost LG minulý měsíc představila telefon střední třídy pod názvem K52. Telefon dorazí nejen do Evropy, ale také do Latinské Ameriky, na Střední východ a do Asie. Podle uniklých fotografií se ale chystá také model Q52.

LG Q52 se ukazuje na prvních fotografiích

Fotografie odhalily telefon se stejnou velikostí, jako nabízí K52. K tomu má trojici zadních fotoaparátů a přisvětlovací LED diodu. LG Q52 bude mít procesor Helio P35. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se v tomto případě postará operační paměť s kapacitou 4 GB. Dále zde budeme mít vnitřní 64GB úložiště.

 

Zdroj: GSMArena

Samotný displej nabízí úhlopříčku 6,6 palců, přičemž implementována je technologie LCD s rozlišením HD+. Uprostřed panelu se pak nachází výřez (tzv. průstřel), ve kterém se nachází přední 13megapixelový fotoaparát.

Zdroj: GSMArena

Zadní strana by měla nabídnout hlavní 48megapixelový hlavní fotoaparát. Vedle toho bychom měli mít 5megapixelový ultraširokoúhlý. 2megapixelový makro a 2megapixelový hloubkový senzor. Umístěna je zde také baterie s kapacitou 4 000 mAh, není ale známo, zda bude vybavena rychlým nabíjením. K52 v současné době stojí 200 eur, Q52 by ale mělo být o 25 eur dražší, tj. cca 10% nárůst. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version