Dotekomanie.cz

Huawei představilo 66W power banku a autonabíječku

Huawei

Zdroj: Fonearena

Společnost Huawei před pár dny představila svou vlajkovou řadu Mate 40. Nové modely podporují 66W kabelové rychlé nabíjení a 50W bezdrátové rychlé nabíjení. Huawei ale představilo i novou 12 000mAh power banku. Ta je specifická svou rychlostí 66 W. To ale není vše z pohledu nových produktů.

Huawei power banka se skvělou rychlostí

Nová power banka společnosti Huawei nabízí 66W nabíjení. Její celý název zní Huawei 12000mAh 66W SuperCharge Power Bank. Nabízí 4 020mAh baterii nebo port USB-C, přes který je možné power banku nabít za hodinu a půl. Vstupním portem je USB-A a oba porty podporují nabíjení s rychlostí až 66 W. Vyrobena je z eloxované hliníkové slitiny, která je pevnější a odolnější proti opotřebení (škrábance a podobně).

Zdroj: Fonearena

Bezdrátová nabíječka do auta

Výrobce představil také bezdrátovou nabíječku do auta HUAWEI SuperCharge Wireless Car Charger. Ta poskytuje rychlé 50W nabíjení a má duální chytré senzory zajišťující pohodlnou montáž a vyzvednutí telefonu. Vylepšené senzory přiblížení automaticky otevírají a zavírají montážní ramena. 

Zdroj: Fonearena

Nabíječka dokáže také ukládat energii, takže dokáže telefon nabíjet i 30 minut poté, co byl váš automobil vypnut. Zcela nový 3D vzduchový chladicí systém absorbuje chladný vzduch z okolí a odvádí teplo z cívek, čímž zabrání přehřátí. Ceny a dostupnost těchto novinek nejsou známy. To se dozvíme později.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version