Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy A42, Realme 7, Reno 4

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – 10T, A21s, Smartisan

Huawei P Smart 2021

Minulý měsíc došlo na představení další novinky od společnosti Huawei a nyní se P Smart 2021 začíná objevovat v obchodech. Může zaujmout fotografickou výbavou nebo větší kapacitou baterie. Zde je ale nutné brát v potaz, že nedisponuje Google službami a aplikacemi.

Specifikace Huawei P Smart 2021

Realme 7 Pro

Další novinka na českém trhu Realme 7 Pro umí zaujmout velmi rychlým nabíjením a poměrně slušnou výbavou, přičemž zadní straně dominuje 64MPx foťák. S cenou do osmi tisíc korun se nabízí poměrně dobře vybavený smartphone s několika unikátnostmi.

Specifikace Realme 7 Pro

Realme 7

Také se nabízí základní model Realme 7, který je levnější, i tak má co nabídnout. Například je k dispozici větší kapacita baterie, stejná fotografická výbava a poměrně rychlé nabíjení. Bonusem navíc je displej s 90 Hz.

Specifikace Realme 7

Samsung Galaxy A42

Další novinkou, která se představovala na několikrát, je Galaxy A42 s podporou 5G. V tomto případě může nalákat na větší baterii, novější procesor a fotografickou výbavu. Jen cena je poněkud vyšší, zejména když má mobil jen HD+ displej.

 

Specifikace Samsung Galaxy A42

Oppo Reno4 Pro

Na českém trhu se dokonce objevuje model Reno4 Pro s podporou 5G sítí a 65W nabíjením. Nabízí se poměrně dost zajímavé specifikace a dokonce i po stránce fotografické výbavy jsou zde zajímavé možnosti, ale cena je poněkud vyšší.

Specifikace Oppo Reno4 Pro

Exit mobile version