Dotekomanie.cz

Vodafone: Datově neomezený tarif za 599 Kč pro studenty [aktualizováno]

vodafone 1200x675x

Zdroj: Vodafone

Aktualizováno 22. 10.

Minulý měsíc Vodafone překvapil datově neomezeným tarifem pro studenty za 599 Kč měsíčně, přičemž se jednalo o dočasně omezenou nabídku. Nyní nás informoval, že se nový tarif stává součástí stálé nabídky. V tuto chvíli tedy nabízí studentům původní za 499 Kč s 15 GB FUP a za 599 Kč s neomezenými daty (rychlost maximálně 10 Mbps).

„Rozhodli jsme se vyhovět změněným potřebám studentů a podpořit je i v současné nelehké situaci. Školy jsou zavřené a důležitost distančního vzdělávání dramaticky vzrostla. Zároveň zájem o tarif překonal naše očekávání a chceme dát možnost zařídit si tento tarif všem, kteří to například v časově omezené akci nestihli,“ říká Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost.

Zdroj: Vodafone

Původní článek 18. 9.

Pokud jde o studentské tarify, tak u každého mobilního operátora najdete několik nabídek. Pokud jste ale chtěli neomezené volání, neomezené SMS zprávy a také pořádnou porci dat, výhodně vycházel tarif #jetovtobě od Vodafonu. Za 499 Kč jste měli vše podstatné a celkově 15 GB FUP, což je slušná porce dat. Navíc je součástí Social Pass, takže nedochází ke spotřebě dat na vybraných sociálních sítích. V pondělí se ale dočkáme novinky #jetovtobě Neomezený.

„Platforma #jetovtobě vznikla už od začátku jako podpora studentů, vzdělávání a samozřejmě taky pro jejich zábavu. Jde o workshopy, stáže nebo chytrý online nástroj Future Jobs Finder. Od začátku jsme si dali za cíl, že budeme zároveň nabízet nejlepší mobilní tarif pro studenty na trhu, a to plníme i nyní. S pomocí průkazů ISIC nebo ISIC SCHOLAR, které dávají prezenčním studentům spoustu výhod, mohou naši nabídku využít nejen vysokoškoláci, ale také žáci základních a středních škol,“ říká Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost

Neomezený studentský tarif

Mnozí asi budou závidět neomezený tarif, který nemá nastavené ani pevné FUP. #jetovtobě Neomezený se chlubí neomezeným připojením k internetu, tedy z pohledu FUP. Maximální rychlost je nastavena na 10 Mbps, což by mělo bohatě dostačovat každému uživateli, i náročnějšímu.

„Poslední měsíce ukázaly, že doba je nepředvídatelná a náročná. Proto chceme naše studenty podpořit tarifem s neomezenými daty, je to cesta ke vzdělávání i zábavě kdekoliv. Z našich interních údajů také víme, že spotřeba dat u studentů stále stoupá a i to byl důvod, proč jsme tento tarif vytvořili,“ dodává Tereza Bernardová.

Cena byla nastavena na 599 Kč měsíčně, přičemž zájemce se musí prokázat platnou ISIC kartou a musí mu být maximálně 26 let. Nabídka začne platit od 21. září, tedy od pondělí. Jedná se ale o speciální akci, která potrvá pouze do 31. října.

Datově neomezený tarif; Zdroj: Vodafone

Bohužel Vodafone nechtěl komentovat, co se stane po tomto datu. Je možné, že se jedná jen o časově omezenou nabídku a nebude prodloužena. Případně se může cena u tohoto tarifu zvýšit, možná Vodafone prodlouží dobu nabízení. To zatím není známo. V tuto chvíli je tarif #jetovtobě Neomezený jeden z nejvýhodnějších, bohužel je jen pro studenty.

Google obchází české operátory, postupně zavádí RCS

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version