Beats Flex jsou nová bezdrátová sluchátka na celý den

Beats Flex jsou nová bezdrátová sluchátka na celý den
2020-10-17T15:00:14+02:00
• 17. 10. 2020

Zdroj: Apple

Alespoň prozatím nemá společnost Apple pohřbít značku Beats. Naopak miliardový výrobce představil sluchátka Beats Flex, které stojí méně než 1 500 Kč. Konkrétně se jedná o příslušenství, které bude mít uživatel pověšené kolem krku. 

Beats Flex přichází s magnety a kabelem

Beats Flex přichází ve čtyřech barevných variantách – Flame Blue, Beats Black, Smoke Grey a Yuzu Yellow. Jak bylo uvedeno výše, cena sluchátek činí 1 499 Kč. Produkt bude možné zakoupit od 20. října 2020. 

Beats Flex vydrží až na 12 hodin poslechu, takže uživateli budou hrát celý den. A když už je baterie skoro vybitá, desetiminutovým dobitím Fast Fuel získá 1,5 hodiny poslechu. Apple do produktu implementoval čip W1, díky kterému je snadné sluchátka spárovat s iPhonem nebo iPadem. Stačí sluchátka mít vedle mobilu a ten je ihned rozpozná. Dokonce je přítomna funkce pro bezdrátové sdílení zvuku. Na jednom zařízení tak můžete mít připojeny AirPods a Beats Flex. 

Beats Flex Beats Flex MYMC2 AV1 2000x2000x

Zdroj: Apple

„Díky dvoukomorovému akustickému řešení a proprietárnímu vrstvenému budiči dosahují Beats Flex vynikající separace sterea a přesného podání basů. Laserem řezané mikroprůduchy ulevují od tlaku v uších a optimalizovaný úhel budiče zajišťuje čistý a věrný zvuk. Vyspělý digitální procesor dolaďuje zvuk tak, aby byl věrný a plný emocí. Sluchátka díky tomu mají bohaté a přesvědčivé podání, které tě bude inspirovat celý den.“

Beats Flex jsou vybaveny magnetickými špunty s funkcí Auto-Play / Pause, vestavěným mikrofonem s redukcí okolního hluku a ovládacími prvky pro ovládání hlasitosti, stopy a hovorů. Sluchátka Beats Flex jsou kompatibilní se všemi modely iPhonu – počínaje iPhone SE (1. generace), stejně jako iPady začínající na iPad mini 4 a Apple Watch.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat