Dotekomanie.cz

T-Mobile dá zákazníkům 24 GB dat zdarma, ale za určitých podmínek

t mobile 1440x810x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Ještě nedávno jsme mohli jen snít o neomezených mobilních datech u našich operátorů. Dnes je situace ale jiná a každý z nich nabízí nějakou formou neomezená data u vybraných tarifů. Sice jsou ceny stále vyšší, ale rozhodně došlo k posunu. Mezitím se objevují nejrůznější nabídky a T-Mobile nyní přichází s jednou takovou.

T-Mobile zlevňuje data pro Twist předplacenku

24 GB FUP zdarma

Mobilní operátor T-Mobile nás dnes informoval, že od 1. září zavádí akci, v rámci které lze získat až 24 GB FUP navíc. Takto řečeno se může jednat o zajímavou nabídku, ale jak to již bývá, jsou zde určité podmínky a pravidla.

„Odměna ve formě dat zdarma za pořízení telefonu je v Česku zcela jedinečná,“ upozorňuje Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile a dodává: „Zákazníkům se tak online nákup u nás vyplatí hned dvakrát – získají telefon za atraktivnější cenu než například na prodejně a dostanou celkem 24 GB dat na dva roky jako dárek, aby si telefon mohli pořádně užít.“

Data zdarma mohou získat ti, co uzavřou smlouvu s mobilním operátorem na dva roky při koupi nového telefonu, případně prodloužení smlouvy. Následně mohou každý měsíc aktivovat balíček „Extra data k telefonu“ o velikosti 1 GB. Pokud balíček neaktivují, data se nepřevádí do dalšího měsíce a propadnou.

„Věříme, že tato nabídka pomůže zákazníkům s rozhodováním, u kterého prodejce si svůj nový telefon pořídit. Zajímavá je zejména pro zákazníky s nejnižšími tarify, kteří takto navýší svůj datový objem zásadním způsobem,“ upozorňuje Michal Podlucký.

Tato nabídka je menším bonusem pro ty, co se chtějí uvázat u operátora na dva roky a nepořizují si rovnou datově neomezený tarif. Na druhou stranu se jedná o menší bonus navíc zdarma.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version