Realme Watch S hodinky potvrzeny FCC

Realme Watch S hodinky potvrzeny FCC
2020-09-23T11:45:35+02:00
• 23. 9. 2020

Zdroj: GSMArena

V květnu letošního roku jsme se dočkali chytrých hodinek Realme Watch, přičemž na začátku tohoto měsíce pak společnost uvedla, že model Realme Watch S Pro dorazí ve čtvrtém čtvrtletí 2020. Ten by měl nabídnout kulatý AMOLED displej. Na internetu se ale objevila zpráva, že se chystá i vybavenější verze s modelovým označením RMA207. Ta dokonce nyní získala certifikaci FCC. 

Realme Watch S dorazí také ve variantě Pro

Konkrétně se již brzy máme dočkat modelu s označením Realme Watch S. Podle zveřejněných informací z FCC budou hodinky nabízet baterii s kapacitou 390 mAh. Přítomna bude také certifikace IP68 zaručující odolnost vůči vodě. Na zadní straně pak budou umístěny senzory pro sledování tepové frekvence a SpO2 pro měření kyslíku v krvi. I zde se dočkáme dvou tlačítkách na pravé straně konstrukce. 

Realme Watch S

Zdroj: GSMArena

Kromě FCC byly hodinky Realme Watch S certifikovány také malajsijským SIRIM a ruským EHS. Očekáváme tedy, že se zařízení na trh dostaví v průběhu října letošního roku. To by bylo z pohledu specifikací pro model Watch S vše. 

Realme Watch S

Zdroj: GSMArena

Na trh ale dorazí ještě Watch S Pro. Ten v současnosti nese kódové označení RMA186 a na trh přijde s 1,39palcovým AMOLED displejem s rozlišením 454×454 pixelů. Uvnitř bude přítomna baterie s kapacitou 420 mAh, GPS modul a GLONASS pro určování polohy. Hodinky nabídnou také SpO2 monitor, sledování srdeční frekvence a váhu 63,5 gramů. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat