Dotekomanie.cz

Honor představil hodinky Watch GS Pro a Watch ES

honor 1920x1080x

Zdroj: Honor

Společnost Honor se snaží zaujmout i ve světě nositelné elektroniky, což dokazují dnešní dvě novinky z oblasti chytrých hodinek. Světlo světa spatřily nové modely Watch GS Pro a Watch ES.

Watch GS Pro

Vybavenějším modelem je v tomto případě Watch GS Pro, které mohou zaujmout svým robustním zpracováním, přičemž společnost uvádí, že jsou určeny zejména pro dobrodruhy. Honor v tomto případě zakomponoval takové specifikace, díky kterým lze hodinky používat až 25 dnů. Samozřejmě nesmí chybět monitorování srdeční aktivity a počítání nejrůznějších statistik.

Zdroj: Honor

Hodinky splňují 14 testů certifikace MIL-STD-810G, takže by měly vydržet i v náročnějších podmínkách. Nebudou vadit ani velké výkyvy teplot. Co se týče fitness funkcí, tak je podporováno až 100 nejrůznějších cvičení, mezi kterými najdeme i horolezectví, turistiku, lyžování či běh. V rámci výbavy najdeme u podporu duálních satelitních systémů. V tuto chvíli hodinky zamíří prvně na trhy jako Velká Británie, Francie, Německo a Itálie. Zde budou v prodeji od 7. září za cenu 249,9 eur, tedy v přepočtu přibližně 6 600 Kč.

Specifikace Watch GS Pro

Watch ES

Další novinka Watch ES spíše připomíná sportovní náramek, ale díky 1,64palcovému AMOLED displeji se spíše řadí mezi hodinky s obdélníkovým displejem. Nabízí 95 cvičebních režimů a 12 animovaných cvičebních kurzů s různými scénáři. Mezi ně patří například programy na spalování tuků nebo posilování svalů. I v tomto případě je dostupnost ohlášena pro omezený počet zemí, jako jsou Velká Británie, Francie, Německo, Itálie a Španělsko, kde budou v prodeji od 21. září za cenu 99,9 eur, tedy cca 2 640 Kč.

Zdroj: Honor

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version