Dotekomanie.cz

FlexPai 2 byl poodhalen ještě před uvedením

Zdroj: FlexPai

Royole FlexPai 2 byl poprvé oznámen v březnu na čínské konferenci. Výrobce uvedl, že zařízení bude v prodeji ve druhém čtvrtletí letošního roku. To se samozřejmě nestalo a na vině může být COVID-19. Zařízení by se ale brzy mělo oficiálně začít prodávat. O tom svědčí také fakt, že se zařízení objevilo na TENAA, což je čínský ekvivalent FCC.

FlexPai 2 nabídne čtyři fotoaparáty a až 12 GB RAM

Royole rozhodně není nejznámější značkou na světě, ovšem je to společnost, která jako první přišla se skládacím smartphonem. Očekává se, že druhá generace přináší zlepšení v řadě aspektech. 

Podle zveřejněného seznamu TENAA bude mít displej FlexPai 2 rozlišení 1920 x 1440 pixelů. Půjde samozřejmě o technologii OLED, ale jen se standardní obnovovací frekvencí 60 Hz. Srdcem skládacího telefonu by měl být procesor Snapdragon 865. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 8 a 12 GB. K dispozici budou dvě varianty – jedna s 256GB a druhá s 512GB úložištěm. Royole také nedávno prohlásil, že zařízení nabídne UFS 3.0.

Zdroj: AndroidHeadlines

FlexPai 2 bude mít mimo jiné čtyři fotoaparáty. Primárním senzorem je 64megapixelový fotoaparát, vedle něj je přítomen 16megapixelový, 8megapixelový a 32megapixelový senzor. To je poměrně působivá konfigurace. Výrobce také údajně implementoval větší baterii, konkrétně akumulátor s kapacitou 4 450 mAh. Zařízení by pak dle všeho mělo mít tloušťku 6,5 mm a váhu 340 gramů. Rozměry telefonu budou 186,2 x 133,8 x 6,5 mm. 

Zdroj: AndroidHeadlines

Na základě obrázků poskytnutých TENAA se zdá, že se tento skládací telefon bude skládat směrem ven. To v praxi znamená, že jeho displej není chráněn vnější stranou, a to ani při složeném stavu. Stejný koncept použilo Huawei u svého Mate X a Mate Xs. Budeme se tedy muset také smířit s tlustým rámečkem vlevo, kde budou umístěny také fotoaparáty. Konkrétně se dočkáme čtyř fotoaparátů v sestavě 64, 32, 16 a 8 Mpx. 

FlexPai 2 bude v prodeji ve třech variantách – Dark Night Black, Magic Gold a Star Grey. Představen bude oficiálně už 22. září. 

Zdroj: androidheadlines.com

Exit mobile version