FlexPai 2 byl poodhalen ještě před uvedením

FlexPai 2 byl poodhalen ještě před uvedením
2020-09-20T18:00:46+02:00
• 20. 9. 2020

Zdroj: FlexPai

Royole FlexPai 2 byl poprvé oznámen v březnu na čínské konferenci. Výrobce uvedl, že zařízení bude v prodeji ve druhém čtvrtletí letošního roku. To se samozřejmě nestalo a na vině může být COVID-19. Zařízení by se ale brzy mělo oficiálně začít prodávat. O tom svědčí také fakt, že se zařízení objevilo na TENAA, což je čínský ekvivalent FCC.

FlexPai 2 nabídne čtyři fotoaparáty a až 12 GB RAM

Royole rozhodně není nejznámější značkou na světě, ovšem je to společnost, která jako první přišla se skládacím smartphonem. Očekává se, že druhá generace přináší zlepšení v řadě aspektech. 

Podle zveřejněného seznamu TENAA bude mít displej FlexPai 2 rozlišení 1920 x 1440 pixelů. Půjde samozřejmě o technologii OLED, ale jen se standardní obnovovací frekvencí 60 Hz. Srdcem skládacího telefonu by měl být procesor Snapdragon 865. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 8 a 12 GB. K dispozici budou dvě varianty – jedna s 256GB a druhá s 512GB úložištěm. Royole také nedávno prohlásil, že zařízení nabídne UFS 3.0.

FlexPai 2 FlexPai 2 FlexPai 2

Zdroj: AndroidHeadlines

FlexPai 2 bude mít mimo jiné čtyři fotoaparáty. Primárním senzorem je 64megapixelový fotoaparát, vedle něj je přítomen 16megapixelový, 8megapixelový a 32megapixelový senzor. To je poměrně působivá konfigurace. Výrobce také údajně implementoval větší baterii, konkrétně akumulátor s kapacitou 4 450 mAh. Zařízení by pak dle všeho mělo mít tloušťku 6,5 mm a váhu 340 gramů. Rozměry telefonu budou 186,2 x 133,8 x 6,5 mm. 

Royole Royole FlexPai 2 TENAA 5 480x640x

Zdroj: AndroidHeadlines

Na základě obrázků poskytnutých TENAA se zdá, že se tento skládací telefon bude skládat směrem ven. To v praxi znamená, že jeho displej není chráněn vnější stranou, a to ani při složeném stavu. Stejný koncept použilo Huawei u svého Mate X a Mate Xs. Budeme se tedy muset také smířit s tlustým rámečkem vlevo, kde budou umístěny také fotoaparáty. Konkrétně se dočkáme čtyř fotoaparátů v sestavě 64, 32, 16 a 8 Mpx. 

FlexPai 2 bude v prodeji ve třech variantách – Dark Night Black, Magic Gold a Star Grey. Představen bude oficiálně už 22. září. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat