Apple představí AirTags, iPhone 12 a Apple Watch Series 6

Apple představí AirTags, iPhone 12 a Apple Watch Series 6
2020-09-03T16:30:50+02:00
• 3. 9. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Podle posledních zpráv japonského webu Mac Otakara plánuje společnost Apple v druhé polovině letošního října uspořádat konferenci, na které se představí několik produktů. Jmenovitě by mělo jít o iPhone 12, Apple Watch Series 6 a dlouho spekulované AirTags. 

Apple chystá nové produkty

Mac Otakara se ve své zprávě odkazuje na čínské dodavatele a naznačuje, že Apple původně plánoval vydat AirTags přibližně ve stejnou dobu, kdy byl představen iPhone SE 2020. Ve skutečnosti ale došlo k výraznějšímu zpoždění. 

Apple

Zdroj: MacRumors

Koncem července pak společnost oficiálně potvrdila, že letošní iPhony naberou lehké zpoždění a prodávat se začnou o několik týdnů později, než je standardem v září. Očekávalo se tedy, že by letošní telefony mohly být představeny v průběhu října. To vedlo samozřejmě ke spekulacím, kdy by Apple mohl uspořádat každoroční podzimní akci. 

Představení nových telefonů se obvykle koná v prvním nebo druhém zářijovém týdnu. Tentokrát ale není jisté, zda Apple akci uspořádá v obvyklém časovém rámci nebo až v říjnu. Informace japonského webu jsou v rozporu s informacemi, které nedávno sdílel Jon Prosser. Ten tvrdí, že společnost hodlá v září představit Apple Watch a nové iPady prostřednictvím tiskové zprávy. Poté se dle Jona Prossera měla konat (v říjnu) konference, na které by byly představeny iPhony. Mac Otakara ale tvrdí, že vše bude představeno na stejné akci. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat