Dotekomanie.cz

Amazfit Band 5 přichází s AMOLED displejem, SpO2 a 5ATM

Amazfit Band 5

Zdroj: GSMArena

Společnost Huami oznámilo novinku v podobě Amazfit Band 5, což je v podstatě identický produkt jako Xiaomi Mi Band 5, který byl představen už v červenci. To ale není žádné překvapení, protože oba chytré náramky jsou navrženy a vyráběny stejnou společností.

Amazfit Band 5 je vylepšený Mi Band 5

Amazfit Band 5 tak přichází s AMOLED displejem o velikosti 1,1 palce. Zobrazovací panel disponuje rozlišením 126×294 pixelů. Uživatelé budou mít mimo jiné k dispozici více než 45 ciferníků. Jelikož zdravotní funkce jsou hlavním důvodem, proč zákazníci takové produkty kupují, výrobce nezapomněl implementovat monitorování srdeční frekvence, spánek, menstruační cykly a stres.

Zdroj: GSMArena

Náramek může navíc měřit hladinu sytosti krve kyslíkem pomocí senzoru SpO2, který Mi Band 5 chybí. Amazfit také přichází s dechovým cvičením a 11 sportovními režimy. Dále má podporu Amazon Alexa, což znamená, že můžete dávat hlasové příkazy pro nastavení budíků a podobně. To je další funkce, kterou Mi Smart Band 5 chybí.

Mezi další přednosti tohoto náramku patří odolnost proti vodě 5ATM a ovládání hudby a fotoaparátu. Chytrá náramek je dodáván s baterií o velikosti 125 mAh, který by měl zaručit až 15 denní výdrž. V prodeji bude od 21. září (v USA) za cenu 45 dolarů, tj. cca 1 000 Kč bez DPH. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version