Amazfit Band 5 přichází s AMOLED displejem, SpO2 a 5ATM

Amazfit Band 5 přichází s AMOLED displejem, SpO2 a 5ATM
2020-09-19T19:30:53+02:00
• 19. 9. 2020

Zdroj: GSMArena

1

Společnost Huami oznámilo novinku v podobě Amazfit Band 5, což je v podstatě identický produkt jako Xiaomi Mi Band 5, který byl představen už v červenci. To ale není žádné překvapení, protože oba chytré náramky jsou navrženy a vyráběny stejnou společností.

Amazfit Band 5 je vylepšený Mi Band 5

Amazfit Band 5 tak přichází s AMOLED displejem o velikosti 1,1 palce. Zobrazovací panel disponuje rozlišením 126×294 pixelů. Uživatelé budou mít mimo jiné k dispozici více než 45 ciferníků. Jelikož zdravotní funkce jsou hlavním důvodem, proč zákazníci takové produkty kupují, výrobce nezapomněl implementovat monitorování srdeční frekvence, spánek, menstruační cykly a stres.

Amazfit Band 5

Zdroj: GSMArena

Náramek může navíc měřit hladinu sytosti krve kyslíkem pomocí senzoru SpO2, který Mi Band 5 chybí. Amazfit také přichází s dechovým cvičením a 11 sportovními režimy. Dále má podporu Amazon Alexa, což znamená, že můžete dávat hlasové příkazy pro nastavení budíků a podobně. To je další funkce, kterou Mi Smart Band 5 chybí.

Mezi další přednosti tohoto náramku patří odolnost proti vodě 5ATM a ovládání hudby a fotoaparátu. Chytrá náramek je dodáván s baterií o velikosti 125 mAh, který by měl zaručit až 15 denní výdrž. V prodeji bude od 21. září (v USA) za cenu 45 dolarů, tj. cca 1 000 Kč bez DPH. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Petr Olšinský

22. 11. 2020, 5:53

Radši si ten náramek nekupujte. Pořád hlásí špatné nasazení náramku. Takže nic nezaznamená a nezměří. V Neděli mi ukazuje poznámku, na kterou mě má upozornit ve všední den. Už po dvou dnech od koupě lituji nákupu tohoto produktu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat