Huawei Watch Fit stojí v Česku 2 999 Kč aktualizováno

Huawei Watch Fit stojí v Česku 2 999 Kč [aktualizováno]
2020-09-21T13:11:14+02:00
• 21. 9. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Aktualizováno 21. 9.

Na konci srpna Huawei představil nové sportovní chytré hodinky Watch Fit. Ty se po třech týdnech dostávají na český trh za cenu 2 999 Kč. Předobjednávky startují již dnes v obchodě Huawei a u vybraných partnerů.

Původní článek 30. 8.

Chytré hodinky Watch od společnosti Huawei se dočkaly sportovního provedení a oficiální představení má za sebou přírůstek s názvem Watch Fit, který poprvé spatřil světlo světa ve Spojených arabských emirátech. Čínský výrobce by jej měl přivést ukázat také na blížící se veletrh spotřební elektroniky IFA do Berlína, takže ani uživatelé v Evropě nemusí být ochuzeni o poměrně lákavou novinku mezi nositelnou elektronikou.

Konkurence, třes se

Hlavním lákadlem bude 1,64palcový AMOLED displej s rozlišením 456 x 280 pixelů, přičemž sklo má 2.5D zakřivení v horní a dolní části. K ovládání slouží pouze jedno tlačítko na boční straně a do těla o tloušťce 10,7 mm se vměstnalo celkem 6 senzorů (akcelerometr, gyroskop, snímač tepové frekvence, kapacitní senzor, snímač okolního světla). Samozřejmostí je vestavěný GPS modul, vodotěsnost do hloubky 50 metrů či měření hladiny kyslíku v krvi (SpO2).

huawei watch fit 2 993x501x huawei watch fit 3 1280x541x

Zdroj: Gizmochina.com

Kromě klasických ciferníků nabízí i 6 různých ciferníků podporující funkci Always-On Display. Přestože velikost baterie neznáme, tak maximální výdrž činí 10 dnů. Ovšem při nepřetržitém používání GPS klesá až k 12ti hodinám. Sportovní nadšence potěší 12 druhů animovaných rychlých tréninků se 44 ukázkami pohybu nebo 96 různorodých tréninků včetně 11 sportovních režimů, jako je běh, plavání, jízda na kole.

Přítomná funkce TruSleep 2.0 hlídá spánkovou aktivitu, TruRelax vyhodnocuje hladinu stresu a obzvlášť ženy ocení možnost sledovat menstruační cykly. Netřeba asi zmiňovat standardní funkce v podobě upozornění na příchozí zprávy, hovory či notifikace z aplikací třetích stran. Mezi aplikacemi najdete počasí, budík, časovač, stopky, svítilnu, hudební přehrávač apod. Prodej začíná 3. září za cenu v přepočtu 2 383 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat