Dotekomanie.cz

GoMobil představuje nové tarify Ringo

GoMobil obrázek RINGO 1200x630x

Zdroj: GoMobil

V poslední době jsme se dočkali několika novinek u mobilních operátorů, i těch virtuálních. Nyní přichází se svou novou nabídkou GoMobil, který se mimo jiné pochlubil, že brzy pokoří hranici padesáti tisíc zákazníků. Dnes konkrétně představil nové tarify Ringo. Ty přichází v základu ve čtyřech kombinacích.

„Chceme držet krok s potřebami zákazníků a vyjít vstříc především dvěma odlišným skupinám. Tou
první jsou lidé s vyšší potřebou dat, ale malým objemem volání. Druhou skupinou jsou zákazníci, kteří
rádi volají, ale stačí jim menší objem dat,“ říká Milan Pleva, marketingový manažer GoMobil

GoMobil Ringo

Virtuální operátor nejvíc zmiňuje tarif Ringo Neo, kde se nabízí neomezené volání do všech sítí a 100 SMS v ceně. Bez datového balíčku přijde na 320 Kč měsíčně, což není špatná nabídka. Pakliže byste chtěli data navíc, tak se nabízí až 18 GB, ale za to si musíte připlatit:

Další vyzdvihovaný tarif je Ringo Data, kde je volání za 2,5 Kč za minutu a SMS přijde na 1,3 Kč. V základu má 6 GB za 360 Kč, dále 9 GB za 400 Kč, 14 GB za 495 Kč a 18 GB za 580 Kč. V nabídce je také Ringo 100, kde je v ceně 60 minut, 40 SMS zpráv a 2,5 GB. Poslední novinka je Ringo 400 se 400 minutami do všech sítí. I u těchto tarifů lze dokoupit data navíc. Všechny tarify mají účtování po jednotkách a jsou bez úvazku.

Zdroj: GoMobil

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version