Adobe Photoshop pro iPad přináší dva nové nástroje

Adobe Photoshop pro iPad přináší dva nové nástroje
2020-07-31T14:44:07+02:00
• 1. 8. 2020

Zdroj: Adobe

Když společnost Adobe ke konci loňského roku uvedla Photoshop pro iPad, zavázala se, že bude pravidelně poskytovat aktualizace a přidávat tak chybějící funkce, které jsou k dispozici v desktopové verzi. Jak firma slíbila, tak i plní. Dočkali jsme se dalšího instalačního balíčku přinášející funkce z desktopové verze.

Adobe Photoshop podporuje nové nástroje 

Adobe plní svůj slib a přináší aktualizaci pro svou tabletovou verzi Photoshopu, která zavádí vylepšený okrajový kartáč a nástroj pro otáčení plátna. Vylepšený kartáč umožňuje mnohem přesnější výběr obrazu na iPadu pro složitější objekty, jako jsou vlasy a srst.

Adobe

Zdroj: MacRumors

To pomáhá dosáhnout realistických, profesionálních výběrů objektů se směsí ostrých a měkkých hran.  Rozhraní aplikace bylo sice zjednodušeno pro použití s dotykovým displejem, Adobe však tvrdí, že nástroje přináší stejné výsledky jako desktopová verze. 

Adobe

Zdroj: MacRumors

Mezitím nástroj otáčení plátna umožňuje uživatelům otáčet plátno, na kterém pracují, a to pomocí gesta otáčení dvěma prsty, jež lze současně přiblížit a oddálit. Otáčení se může použít na 0, 90, 180, 270 stupňů, přičemž je možné otáčení resetovat rychlým gestem. V nabídce Nastavení -> Dotyková nabídka lze zapnout/vypnout otočení i přichycení.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat