Dotekomanie.cz

Získejte Xiaomi Mi Band 5 na Smarty za super cenu [sponzorovaný článek]

Xiaomi Mi Band 5

Internetový obchod Smarty nabízí ve svém katalogu pořádnou bombu. Je jím chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5, tedy nástupce populární „čtyřky“. Je velmi pravděpodobné, že i pátá generace bude slavit obrovský úspěch. 

Xiaomi Mi Band 5 je hrdým nástupcem čtyřky

Oproti původním generacím nabízí třeba magnetické uchycení nabíjecího konektoru zajišťující lepší uživatelskou zkušenost. Další změna se odehrála u displeje, jenž je větší. Konkrétně se nabízí 1,1palcový AMOLED panel s rozlišením 126 x 294 pixelů. Je chráněn odolnějším sklem a jeho jas je přibližně 450 nitů. Nechybí standardní fitness funkce jako měření kroků, srdečního tepu a nejrůznější aktivity. Samozřejmostí je měření spánku nebo dlouhé neaktivity.

XIAOMI MI BAND PÁTÉ GENERACE ZAKOUPÍTE ZDEXIAOMI MI BAND PÁTÉ GENERACE ZAKOUPÍTE ZDE

Xiaomi náramek nabízí odolnost vůči vodě 5 ATM, i tak nedoporučujeme s náramkem plavat, potápět se nebo skákat do vody. O konektivitu se zde stará Bluetooth 5.0 a existuje i verze s NFC. K dispozici je také nově funkce SpO2. Ta bude mít za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách.

Pokud vás nový chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5 zaujal, můžete si ho zakoupit za skvělou cenu 1 490 Kč v obchodě Smarty. Kupujte ZDE

Specifikace:

Exit mobile version