YouTube Music získává nové playlisty

YouTube Music získává nové playlisty
2020-07-05T17:00:52+02:00
• 6. 7. 2020

Zdroj: 9to5Google (se souhlasem)

YouTube Music se má do konce tohoto roku stát jedinou hudební službou společnosti Google. To dává smysl, vzhledem k tomu, jakým způsobem Google zásobuje novými funkcemi svou službu YouTube Music.

YouTube Music je konečně zajímavější alternativou

O této službě se konečně můžeme bavit jako o konkurenceschopné platformě vůči Spotify či Apple Music. Za poslední dobu totiž získala některé funkce, jako je například schopnost přejet mezi skladbami a zahájit přehrávání přímo z alba. Minulý měsíc pak byly na internetu spatřeny čtyři nové seznamy skladeb Mix a nyní se zdá, že budou dostupné všem uživatelům. 

YouTube Music YouTube Music Hudba YouTube

Zdroj: AndroidPolice

Když byly tyto seznamy skladeb poprvé odhaleny, zdálo se, že je YouTube Music nabízí jen hrstce uživatelům. Nyní to ale vypadá, že skutečně brzy budou dostupné všem předplatitelům. Brzy se tak dočkáme čtyř nových seznamů skladeb v podobě Chill Mix, Energy mix, Focus Mix a Workout Mix. Všechny budou pochopitelně vybaveny personalizovanými skladbami, které se budou aktualizovat každé pondělí. Nové playlisty by se měly pomalu a jistě začít rozšiřovat mezi všechny uživatele. Může ale chvíli potrvat, než dorazí do vašeho zařízení. Je tedy třeba být trpělivý.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat