Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Band 5 za super cenu na Gearbestu [sponzorovaný článek]

Xiaomi Mi Band 5 may arrive in the US as Amazfit Band 5 1200x800x

Xiaomi již delší dobu slaví úspěch s chytrým náramkem Xiaomi Mi Band a lze předpokládat, že se hitem stane i verze Xiaomi Mi Band 5. Ta oproti původním generacím nabízí například magnetické uchycení nabíjecího konektoru, což rozhodně vylepší uživatelskou zkušenost.

Mi Band 5 na GearBestu za pěknou cenu s dopravou zdarma

Mi Band 5 je obvykle v českých e-schopech dostupný za cenu 1500 Kč. Můžete si ho ale koupit zde i na spolehlivém obchodě GearBest, kde ho nyní seženete jen za 1148 Kč. To je nádherná cena, dopravu máte totiž zdarma.

Nový Mi Band 5. generace přináší několik novinek. Změna se odehrála u displeje, který je větší. Konkrétně se nabízí 1,1palcový AMOLED panel s rozlišením 126 x 294 pixelů. Je chráněn odolnějším sklem a jeho jas je přibližně 450 nitů. Nechybí standardní fitness funkce jako měření kroků, srdečního tepu a nejrůznější aktivity. Samozřejmostí je měření spánku nebo dlouhé neaktivity.

Mi Band 5 kupujte zde za 1150 Kč s dopravou zdarma

Xiaomi Mi Band 5 nabízí odolnost vůči vodě 5 ATM, i tak nedoporučujeme s náramkem plavat, potápět se nebo skákat do vody. O konektivitu se zde stará Bluetooth 5.0 a existuje i verze s NFC. K dispozici je také nově funkce SpO2. Ta bude mít za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách.

Exit mobile version