Dotekomanie.cz

Soutěž o bezdrátovou powerbanku Trust s kapacitou 20 000 mAh [vyhlášení]

prdhigh 23565 s0 1920x600x

Vyhlášení výherce soutěže

Výhercem soutěže se na základě náhodného hlasování stal Milan Vašák, který správně vyjmenoval tři mobilní telefony, které byly vydány v roce 2020 a mají funkci rychlého nabíjení. Vašák vybral následující zařízení: OnePlus 8 Pro, Samsung S20 Ultra, iPhone SE 2020. Výherce byl kontaktován na uvedenou e-mailovou adresu. Pokud na informaci o výhře nebude reagováno do 48 hodin od doručení výherních výsledků, bude vybrán náhradní výherce.

Původní článek se soutěžní otázkou ze dne 29. června 2020

Společnost Trust je na českém trhu již dlouhodobým dodavatelem elektrických zařízení, která usnadňují život mnoha lidem. Jedná se různé druhy příslušenství, mezi které patří sluchátka, reproduktory, nabíječky a nabíjecí kabely, powerbanky, smart home gadgety, klávesnice, myši, mikrofony a mnoho dalšího. Čtenáři Dotekománie mají v termínu od 29. června do 5. července možnost vyhrát bezdrátovou powerbanku Trust Primo Wireless Charging Powerbank 20.000 mAh v hodnotě 900 Kč, a to díky spolupráci s Phoenix Communication a Trust.

Zdroj: Trust.com

Trust Primo Wireless Charging Powerbank 20.000 mAh

Velkokapacitní výkonná powerbanka Trust 20 000 mAh s bezdrátovou dobíjecí stanicí Qi je vhodná pro napájení mobilních zařízení na cestách, kde není přístup k zásuvce. Tenká a zároveň odolná konstrukce s kapacitou baterie 20000 mAh nabízí výstupy 1x USB-A, 1x USB-C s technologií QuickCharge 3.0. a jedenkrát rozhraní microUSB.

Zdroj: Trust.com

„Kompaktní a elegantní TRUST Primo Wireless Charging Powerbank zajistí dostatek energie pro vaše mobilní zařízení s USB-C nebo USB-A portem, ale i zařízení s podporou Qi, na cestách nebo místech bez elektrické sítě. Disponuje vysokou kapacitou 20000 mAh. Je vybavena ochranou proti přebití, nadproudu, přepětí, přehřátí, přetížení, zkratu.“

Soutěžní otázka

Napište do komentáře 3 telefony, které byly představené v roce 2020 a mají funkci bezdrátového nabíjení.

Komentář musíte vložit skrze naši aplikaci pro Android nebo iOS.

Pravidla soutěže

Exit mobile version