Dotekomanie.cz

Proměňte obyčejné zařízení s IR ovladačem na chytré! [sponzorovaný článek]

S3455 1 5a12 ceN61 1200x675x

Máte doma obyčejnou televizi, klimatizaci, reproduktory, které ovládáte obyčejným ovladačem? Chtěli byste z něj udělat chytré zařízení, které zapnete třeba přes Google Assistent nebo Alexu? Nyní máte možnost koupit si zařízení za necelé tři stovky, které vám přesně v tomto pomůže. Pojďme si ho představit.

WiFi-IR ovladač s Google Assistant a Alexa

Jednoduchá malá krabička s tloušťkou pouhých 2,2 cm a šířkou 6,8 cm a WiFi vám dokáže proměnit hloupé zařízení na chytré. Stačí vzít jeho dálkový ovladač a naučit tuto krabičku jeho infračervený signál.

Tuto WiFi-IR krabičku nyní kupte zde za 282 Kč v akci!

Podporovány jsou v podstatě všechny možné klimatizace, televize, set-top boxy, LED světla a mnoho dalších. Mnohdy nemusíte krabičku signál ani učit a jen vyberete váš přístroj z databáze.

Pak již můžete pomocí chytré aplikace Tuya Smart nebo Smart Life App ovládat vaše domácí přístroje odkudkoliv. Navíc můžete k ovládání používat již zmíněný Google Assistent nebo Alexu. Infračervené světlo se z krabičky šíří do všech stran.

Tato jednoduchá krabička, co vám ulehčí život, stojí jen krásných 282 Kč nyní v obchodě Cafago.com. To je naprosto nádherná cena, jedná se totiž o slevu 49 %. Navíc dopravu máte zcela zdarma. Kupujte zde.

Exit mobile version