Dotekomanie.cz

Honor X10 Max 5G oficiálně, 7palcové monstrum

pc2 1920x825x

Zdroj: Honor

Dnes společnost Honor představila smartphone Honor 30 Lite. V podstatě se nejedná o novinku, jelikož byl tento model uveden dříve, jen pod jinými názvy. I tak jsme se dnes dočkali představení novinky Honor X10 Max 5G, přičemž slovíčko max vystihuje tento mobil.

Není to tablet?

Možná si ještě pamatujete dobu, kdy 7 palců u zařízení znamenalo, že se jedná o tablet. Právě takovou úhlopříčku má Honor X10 Max 5G. Vzhledem k tomu, že se jedná o zástupce střední třídy, tak nepřekvapí Full HD+ rozlišení. Honor ale zvolil trochu odlišný LCD panel, který disponuje RGBW technologií. Má tedy dedikované bílé subpixely navíc. Díky tomu došlo na redukci modrého světla a jas dosahuje na hodnotu 780 nitů.

Zdroj: Honor

Novinka dále láká na stereo reproduktory a masivní 5000mAh baterii. Co se týče výkonu, došlo na použití procesoru Dimensity 80 od Mediateku s integrovaným 5G modemem. Fotografická výbava nabízí 48MPx senzor a 2MPx senzor pro určení hloubky ostrosti.

Specifikace Honor X10 Max 5G

Nejlevnější verze s 6 GB operační paměti a 64GB úložištěm přijde na 1899 juanů, což je v přepočtu přibližně 6 340 Kč. Česká cena by se mohla pohybovat kolem 8 200 Kč. České zastoupení zatím neposkytlo informace o dostupnosti na našem trhu. Než se k nám novinka dostane, může to trvat i několik měsíců.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version