Dotekomanie.cz

Honor představil tablety ViewPad 6 a ViewPad X6

ViewPad 6 1540x830x

Zdroj: fonearena.com

Trh s tablety pomalinku upadá a hledá si své specifické místo. Novinek v tomto segmentu je čím dál méně, ale některé společnosti se snaží nabídnout aspoň několik modelů. Nyní jsme se dočkali od společnost Honor představení dvou tabletů ViewPad X6 a ViewPad 6.

Takřka stejné tablety

Už jen podle názvu byste asi uvažovali, že model ViewPad X6 bude vybavenější, když obsahuje písmeno X, ale není tomu tak. ViewPad X6 a ViewPad X6 jsou v podstatě stejná zařízení, jen verze ViewPad X6 přichází s nižším rozlišením displeje a o něco menší úhlopříčkou. Všechny ostatní specifikace jsou naprosto stejné, i baterie. Dá se tedy soudit, že X6 vydrží delší dobu na jedno nabití.

Zdroj: gsmarena.com

Novinky přichází s procesorem Kirin 710A, který má k dispozici až 4 GB operační paměti. Nejvybavenější verze přichází se 128GB úložištěm a podporou microSD karty. K dispozici jsou verze s WiFi i LTE připojením. Všechny kombinace nakonec vytváří celkem osm variant lišící se RAM, úložištěm i konektivitou.

K dispozici jsou i kamery, kde zadní nabízí pouze 5MPx rozlišení, přední má 2 MPx. Baterie má kapacitu 5100 mAh a základem je systém Android 10 s nadstavbou Magic UI. Honor uvádí, že oba tablety podporují stylus Magic-Pencil, ale ten není součástí balení.

Specifikace ViewPad 6

Specifikace ViewPad X6

Nejlevnější verze ViewPad X6 přijde v přepočtu přibližně na 3700 Kč. Vybavenější verze ViewPad 6 pak začíná na cca 4 400 Kč. Zatím nejsou k dispozici informace o globální dostupnosti, ale předpokládáme, že se jedna z novinek objeví u nás do konce roku.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com

Exit mobile version