Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Honor 9X Pro, Cat S42, Galaxy A31

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Velvet, Note 8P, A7 Pro

CAT S42

Na českém trhu najdete další odolný telefon od společnosti Caterpillar. Model S42 sice stojí takřka sedm tisíc korun, ale v tomto případě jde hlavně o odolnost a použití v extrémnějších podmínkách. Nenajdete ze pokročilejší technologie typické na tuto třídu.

Zdroj: Cat

Specifikace Cat S42

Galaxy A31

V obchodech se začíná prodávat další novinka od Samsungu. Model Galaxy A31 se mlže chlubit čtveřicí foťáků na zádech, velkou 5000mAh baterií a čtečkou otisků prstů v displeji. Na druhou stranu se jedná o model vybavený procesorem Helio P65, který sice bude postačovat na kdejakou činnost, ale nejedná se zrovna o rychlíka.

  

Zdroj: Samsung

Specifikace Galaxy A31

Honor 9A

Honor představil model 9A v březnu a nyní se dostává na český trh za poměrně zajímavou cenu. Za čtyři tisíce korun ale nelze očekávat hodně. Slabší procesor a nižší rozlišení může být stinnou stránkou, ale na druhou stranu se nabízí 5000mAh baterie a rovnou 64 GB prostoru pro uživatelská data. Zde je ale nutné počítat s absencí obchodu Play.

Zdroj: Honor

Specifikace Honor 9A

Honor 9X Pro

Model Honor 9X Pro byl představen před rokem, ale až nyní se dostává do českých obchodů. Naštěstí se nabízí za poměrně zajímavou cenu. Zaujmout může nenarušeným displejem, přičemž přední kamerka je schovaná ve výsuvném mechanismu. Samotné parametry jsou velmi dobré na mobil za necelých šest tisíc korun.

Zdroj: Honor

Specifikace Honor 9X Pro

Oppo A12

Na český trh se dostává poměrně základní mobil od společnosti Oppo. Model A12 byl představen v dubnu tohoto roku a nyní se nabízí na českém trhu s cenou pod 5000 Kč. Bohužel jeho specifikace asi jen tak neohromí. Za zmínku možná stojí větší baterie, jinak se jedná o další tuctový mobil. Navíc za stejné peníze asi najdete vhodnějí mobily od Xiaomi, Honoru, případně dalších výrobců.

Zdroj: Oppo

Specifikace Oppo A12

Exit mobile version