Dotekomanie.cz

Honor 9A přichází do Česka za 3 999 Kč společně s dárkem [aktualizováno]

Honor

Zdroj: Optimagazine.com

Aktualizováno 1. 7.

Po několika měsících společnost Honor oznamuje dostupnost modelu Honor 9A na českém trhu. V tuto chvíli jsou k dispozici předobjednávky, v rámci kterých můžete získat navíc chytrý náramek Honor Band 5 (recenze) zdarma, ale jen do 14. července. Za 3 999 Kč bude k dispozici verze s 64GB úložištěm v barvách Midnight Black a Phantom Blue.

Původní článek 30. 3.

Dnešní tisková konference k příležitosti oficiálního představení Honoru 30S nebyla uspořádána pouze kvůli jednomu modelu. Čínský výrobce poprvé před širokou veřejností ukázal ještě zařízení s názvem Honor 9A a v produktové nabídce vystřídá svého předchůdce po více než roční odmlce. Jestliže novinka půjde v jeho stopách, tak do čtvrt roku dorazí také na náš mobilní trh za solidní cenu.

Baterie hraje prim

Přední část disponuje 6,3palcovým displejem v poměru stran 20:9 a s výřezem ve tvaru „Dewdrop“. Čínské zdroje nejsou prozatím natolik sdílné, ale hardwarová stránka bude zahrnovat osmijádrový procesor od neupřesněného dodavatele a 4GB operační paměť RAM. Případní majitelé dostanou na výběr ze dvou velikostí interního úložiště – 64 nebo 128 GB.

Zdroj: Gizmochina.com

Systém souborů typu EROFS se postará o 20% nárůst rychlosti čtení dat. Baterie s kapacitou 5 000 mAh vydrží až 3 dny na jediné dobití, přičemž nezapomněli přidat třeba ani zpětné nabíjení. Vlastní technologie Smart PA by se měla postarat o kvalitní zvukový výstup při vyšší hlasitosti.

Zdroj: Gizmochina.com

Zmínku si rovněž zaslouží funkce dual-SIM, VoLTE, rozpoznávání obličeje u odemykání telefonu, snímač otisků prstů, režim eReader nebo podpora platebního systému AliPay. Prodejci začnou nabízet tři barevné verze (černá, modrá, zelená) od 7. dubna za níže uvedené ceny.

Specifikace

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version