Dotekomanie.cz

Chytré hodinky za 300 Kč, co měří tep a jsou navíc voděodolné! [sponzorovaný článek]

V7129B 1 e2b0 pGzf 1848x1000x

Popularita chytrých hodinek roste čím dál víc a díky pokročilým funkcím se hodinky postarají i o vaše zdraví a sportovní výkony. Dnes si představíme jeden model, který je opravdu velmi levný a přesto nabízí třeba senzor srdečního tepu. Momentálně se nachází totiž v akci v obchodě Cafago.com.

Model GM20 jen za tři stovky

Hodinky nabízejí pěkný design podobný chytrým hodinkám od Applu. Velice potěší vyšší odolnost proti vodě s certifikací IP67. Chytré hodinky GM20 nabízejí také měření tepu, krevního tlaku a okysličení krve. Samozřejmostí je sledování sportovních aktivit, ušlých kroků, spálených kalorií a dokonce také spánku.

Tyto chytré hodinky za tři stovky kupujte zde

GM 20 také příjmá notifikace z vašeho telefonu s Androidem nebo iOS pomocí Bluetooth 4.0. Kompatibilita je pak konkrétně s Androidem 5.0 a novějším a také iOS 9.0 a novějším. Systém hodinek podporuje češtinu, což je rozhodně velký plus. Baterie slibuje výdrž zhruba jeden týden, nabíjení pak trvá 2 hodiny.

Tyto chytré hodinky pod označením jednoduše GM20 si můžete koupit nyní v akci ZDE jen za 297 Kč, přičemž jsou právě ve slevě 26 % . Poštovné máte pak zdarma.

Exit mobile version