Dotekomanie.cz

České Xiaomi nám ukázalo svůj chytrý byt a desítky netradičních produktů Xiaomi

IMG 20200630 151952 5792x4344x

zdroj: Dotekomanie.cz

České zastoupení Xiaomi, konkrétně to za kterým stojí společnost WittyTrade, nám včera ukázalo svůj chytrý byt vybavený desítkami chytrých produktů od čínské společnosti Xiaomi. V tomto bytě, showroomu mají kromě běžně prodávaných produktů na českém trhu také mnoho příslušenství, které se k nám zatím ještě nedostalo. Pojďme si představit zajímavější kousky.

Chytrá domácnost Xiaomi v bytě v centru Prahy

Celý byt je kompletně vybaven technologiemi od Xiaomi a těch chytrých s připojením k internetu je zde přes sedmdesát. Firma Xiaomi už zdaleka nedělá jen chytré telefony. Chytré žárovky Yeelight jistě znáte, věděli jste ale, že Xiaomi dělá třeba také fén, pračku, kočárek, nože nebo rýžovar?

V galerii níže naleznete fotky nejrůznějších produktů, které nás zde zaujaly. Pokud je na fotce v popisku dané věci česká cenovka, lze zboží v Česku oficiálně zakoupit. Všechny fotky v článku pak byly navíc vyfoceny telefonem Xiaomi Mi 10 Pro, který právě testujeme.

Ložnice

Chytré žárovky, chytrý LED pásek za postelí nebo Poco F2 Pro vás jistě tolik nepřekvapí. Vedle postele byl umístěn zvlhčovač vzduchu, dále byla pak v místnosti ještě čistička vzduchu, která byla naprogramovaná, aby se aktivovala vždy po zavření dveří od pokoje. Chytrý vysavač pak v tu samou chvíli začal vysávat tuto místnost.

zdroj: Dotekomanie.cz

Na poličkách pak bylo vyskládáno spoustu dalších produktů. Níže na fotce vlevo můžete vidět chytré zrcadlo s osvětlením obličeje, 360stupňovou bezpečnostní kameru nebo také kufr od Xiaomi. Vpravo na obrázku vidíte LED lampu, soundbar, a zabíječ komárů. U toho nás zaujalo, že má 2 GB RAM a 8 GB ROM. V pokoji pak nechyběl ani notebook Xioami, bezdrátová nabíječka a televize Xiaomi.

Zabíječ komárů a chytrý vysavač; zdroj: Dotekomanie.cz

Koupelna

Pračka a sušička v jednom, žehlička, zastřihovač, holící strojek, odstraňovač zubního kamene, kartáček, dávkovač mýdla, fén, závěsné světlo, váha nebo čistič podlahy. To vše můžete vidět na fotkách z koupelny níže a vše je od Xiaomi.

zdroj: Dotekomanie.cz

Kuchyň

Rýžovar, rychlovarná konvice, termoska, nůž, mixér, mikrovlnka, odpadkový koš nebo větrák. To jsme našli od Xiaomi v kuchyni. A samozřejmě také občerstvení, to ale není značky Xiaomi.

zdroj: Dotekomanie.cz

Další místnosti

Motokára, balanční vozítko, koloběžka, kočárek, přímotop a možná ještě další produkty, na které jsme už nenarazili. Je toho zkrátka opravdu dost.

zdroj: Dotekomanie.cz

Exit mobile version