Dotekomanie.cz

Apple Watch – jak efektivně používat e-mailové účty [návod]

Apple Watch

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple Watch mohou být úžasným nástrojem pro všechny druhy činností. Fitness a zdraví jsou pochopitelně hlavní důvody, proč si mnoho lidí kupuje Apple hodinky. Třídění oznámení – a zejména e-mailů – může být velkým problémem, pokud máte miniaturní počítač na zápěstí. I přesto můžete mít plnou kontrolu nad tím, které e-maily se vám objevují. 

Konkrétněji můžete nakonfigurovat, které e-mailové účty a složky se budou zobrazovat v aplikaci Mail na Apple Watch. Tím si zajistíte, že se na vaše zápěstí dostanou vždy relevantní účty. V našem krátkém návodu se podíváme na to, jak přesně nakonfigurovat e-mailové účty na vaše zápěstí. 

Apple Watch: Jak si vybrat, které e-mailové účty se objeví

Pokud chceme, aby se náš e-mail objevil na našich hodinkách od Applu, musíme si trochu pohrát s nastavením. Veškeré nastavení probíhá jen v aplikaci Watch na iPhone. Níže přikládám kroky, kterých se držte pro nastavení e-mailových účtů na Apple Watch. 

Zdroj: Dotekomanie.cz

Zdroj: Dotekomanie.cz

Prohlížení e-mailů z různých účtů na hodinkách od Applu

Nyní, když je vše nastaveno, je čas přejít do aplikace Mail k zobrazení zpráv z různých e-mailových účtů. Aplikaci Mail tedy spusťte. První věc, kterou uvidíte, je sekce Vše příchozí. Tato část zobrazí každý e-mail, který vám dorazil. 

Zdroj: Dotekomanie.cz / Mockuper

Exit mobile version