Dotekomanie.cz

Alcatel má tři nové tablety za dostupnou cenu

Alcatel Logo 2573x1135x

Zdroj: Marketingspace.com

Spousta zákazníků nepožaduje nejlepší zařízení po stránce výkonu a právě pro ně si společnost Alcatel připravila tři novinky v podobě tabletu, která budou lákat hlavně na velmi nízkou prodejní cenu. Značka v rukou čínského výrobce TCL se tentokrát v jednom případě zaměřuje i na nejmladší uživatele. Dětský tablet dostal název TKEE MID a ostatní přírůstky nesou nic neříkající označení 3T 8 (2020) a 1T 7 4G.

Když má cena přednost

Nejlevnějším zástupcem se stane tablet 1T 7 4G s cenovkou od 89 eur (tj. cca 2 342 Kč). Za hlavní prvek můžeme označit kompaktní displej s úhlopříčkou 7 palců. Poběží pod nejnovějším Androidem 10 v edici Go, který navíc nabídne například dětský režim. Druhá novinka 3T 8 (2020) získala 8palcový displej s filtrem modrého světla nebo režimem čtení.

Alcatel 1T 7 4G | Zdroj: Androidcommunity.com

Dále ze specifikací lze zmínit podporu Google Assistant a funkci Miracast pro přenos obsahu do spárovaného televizoru. Cena odstartuje od hranice 129 eur (tj. cca 3 399 Kč). Do nové řady produktů TKEE míří první model TKEE MID. U něhož najdete 8palcový displej či konstrukci s odolnými prvky. Speciální technologie ochraňující zrak je podložena certifikací od TÜV Rheinland.

Alcatel 3T 8 (2020) | Zdroj: Alcatelmobile.com

Děti určitě potěší aplikace Kidomi, kde za určitý poplatek jsou k dispozici hry, filmy, knihy, televizní pořady. Prodejci jej začnou prodávat za 149 eur (tj. cca 3 928 Kč). Firma počítá s prodejem nejen v Evropě od druhého až třetího čtvrtletí tohoto roku.

Alcatel TKEE MED | Zdroj: Androidcommunity.com

Zdroj: androidcommunity.com

Exit mobile version