Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Band 5 dorazí za týden

Xiaomi Mi Band 5

Zdroj: Dotekomanie.cz

Čínská společnost Xiaomi přeci jen sama potvrdila, že již brzy představí Xiaomi Mi Band 5, nástupce loňského modelu Mi Band 4. K představení dojde 11. června v Číně, tedy symbolicky ve stejný den, jako byla představena čtvrtá generace. 

Xiaomi Mi Band 5 už 11. června

Na základě snímku, který se objevil v aplikaci Mi Wear, se můžeme těšit na velmi podobný design modelu Band 4. Přeci jen se ale v pořadí již pátý model dočká mírné konstrukční změny. Konkrétně se můžeme těšit na větší 1,2palcový displej.

Zdroj: FoneArena

Dle dostupných informací dorazí novinka se senzorem SpO2, která má za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách. Dále bude Mi Band 5 vybaven PAI (Personal Activity Intelligence), který se nachází v produktech Amazfit. Měla by být mimo jiné integrována i podpora hlasové asistentky Alexa. Přidání hlasových ovládacích prvků také znamená, že skrze Mi Band 5 budete s největší pravděpodobností moci ovládat i další zařízení podporující Alexa. Kromě toho bude zařízení schopno přečíst vaše sportovní statistiky. 

Teď ale věnujeme trochu pozornosti negativním stránkám. Xiaomi Mi Band 5 totiž ani tentokrát nebude podporovat NFC. Konkrétně bude podpora přítomná jen na čínské variantě, globální bude mít smůlu. Nový náramek bude představen již příští týden 11. června v Číně. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version