Xiaomi Mi Band 5 dorazí za týden

Xiaomi Mi Band 5 dorazí za týden
2020-06-01T16:30:14+02:00
• 1. 6. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

4

Čínská společnost Xiaomi přeci jen sama potvrdila, že již brzy představí Xiaomi Mi Band 5, nástupce loňského modelu Mi Band 4. K představení dojde 11. června v Číně, tedy symbolicky ve stejný den, jako byla představena čtvrtá generace. 

Xiaomi Mi Band 5 už 11. června

Na základě snímku, který se objevil v aplikaci Mi Wear, se můžeme těšit na velmi podobný design modelu Band 4. Přeci jen se ale v pořadí již pátý model dočká mírné konstrukční změny. Konkrétně se můžeme těšit na větší 1,2palcový displej.

Mi Band 5 launch date 906x407x

Zdroj: FoneArena

Dle dostupných informací dorazí novinka se senzorem SpO2, která má za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách. Dále bude Mi Band 5 vybaven PAI (Personal Activity Intelligence), který se nachází v produktech Amazfit. Měla by být mimo jiné integrována i podpora hlasové asistentky Alexa. Přidání hlasových ovládacích prvků také znamená, že skrze Mi Band 5 budete s největší pravděpodobností moci ovládat i další zařízení podporující Alexa. Kromě toho bude zařízení schopno přečíst vaše sportovní statistiky. 

Teď ale věnujeme trochu pozornosti negativním stránkám. Xiaomi Mi Band 5 totiž ani tentokrát nebude podporovat NFC. Konkrétně bude podpora přítomná jen na čínské variantě, globální bude mít smůlu. Nový náramek bude představen již příští týden 11. června v Číně. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Robert Vavruska

4. 6. 2020, 8:46

Bez nfc a placeni mi to je k nicemu.
Sem se konečně těšil na platby NFC a zase na nic doufejme mi mi band 10 už to bude mít až vyjde….To už by to tam mohli dát ,takže čekat čekat čekat ..

Antonín Janeček

3. 6. 2020, 10:45

Jako hlavní bych uvítal hlavně konečně čitelnější displej na sluníčku.

Vítam väčší displej…. keby vyrobili dizajnovo niečo ako Samsung Gear Fit 2 pro, kľudne s ích proprietarným systémom, tak by ma to zaujalo ešte viac…

Zdeněk Koutský

VIP 1. 6. 2020, 18:09

Naprosto souhlasím

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat