WWDC20 ve znamení softwaru, hardware nečekejte

WWDC20 ve znamení softwaru, hardware nečekejte
2020-06-22T13:30:44+02:00
• 22. 6. 2020

Zdroj: Apple

Společnost Apple dnes bude vysílat svou první konferenci WWDC20 kompletně v online podobě. Čeká nás představení nových operačních systémů iOS 14, watchOS 7, tvOS 14, macOS 10.16 a iPadOS 14. Dlouhou dobu se také spekulovalo o příchodu nových hardwarových hraček, konkrétně jsme se údajně měli dočkat kompletně přepracovaného iMacu. Dále byla řeč o AirTags, AirPods Studio a aktualizované Apple TV.

WWDC20 nepřinese nový hardware

Leaker Jon Prosser však na svém twitterovém profilu tak trochu „šokoval“ redaktory a hlavně fanoušky firmy s logem nakousnutého jablka. V tweetu totiž stojí, že se na letošním WWDC 2020 nedočkáme žádného nového hardwarového produktu. Letošní ročník tak bude po vzoru roku 2018, kdy Apple také žádný produkt nepředstavil. Výjimkou bylo loňské WWDC, na kterém Apple představil nový Mac Pro a Pro Display XDR. 

WWDC20

Zdroj: Jon Prosser

Co stojí za touto změnou? Pravděpodobně Apple letos čelil problémům s dodavatelským řetězcem, takže se mohl rozhodnout odložit představení hardwarových kousků na pozdější termín – dokud se nezlepší výrobní situace. Je ale také možné, že společnost opravdu žádný hardware představit v plánu neměla. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat