TicPods ANC jsou nová sluchátka s aktivní potlačením hluku

TicPods ANC jsou nová sluchátka s aktivní potlačením hluku
2020-06-04T18:00:44+02:00
• 4. 6. 2020

Zdroj: Mobvoi

1

Společnost Mobvoi představila sluchátka TicPods 2 a TicPods 2 Pro na začátku roku a nyní jsme se dočkali nového modelu v podobě TicPods ANC. Dalo by se říci, že novinka je postavena na základu TicPods 2 Pro, ale nabízí se jiný design. Novinka by se dala zařadit mezi cenově dostupnější produkty.

TicPods ANC

Pokud jste chtěli sluchátka s aktivním potlačením okolního hluku, museli jste sáhnout po dražším modelu za 125 dolarů, ale nyní se právě nabízí levnější verze TicPods ANC s touto technologií. Asi netřeba nějak vyzdvihovat jejich podobnost se sluchátky od Applu.

ticpods anc independent bg web2 1101x789x

Zdroj: Mobvoi

Co se týče specifikací, tak kromě aktivního potlačení hluku se například nabízí certifikace IPX5, takže vydrží potřísnění vodou, respektive déšť, případně pot. Samozřejmostí je podpora chytrých asistentů od Googlu a Applu. Jsou vybaveny 13mm reproduktory a nabízí několik dodatečných funkcí jako třeba tichá mód.

ticpods anc touch img web2 905x1198x

Zdroj: Mobvoi

O propojení se stará technologie Bluetooth 5.0 a ovládání je dotykové. Sluchátka jsou vybavena bateriemi o kapacitách 50 mAh, což by mělo vystačit na 4,5 hodiny přehrávání se zapnutým potlačením okolního hluku. Pakliže je tato funkce vypnutá, mají nabídnout 5 hodin přehrávání. Krabička disponuje baterií o kapacitě 400 mAh, což by mělo vystačit na dva plné cykly pro sluchátka. Uživatel se tak bude moci dostat až na 15 hodin přehrávání hudby. O nabíjení docku se stará USB C konektor. Nehledejte zde bezdrátové nabíjení.

V tuto chvíli startují předobjednávky na sluchátka TicPods ANC, přičemž cena byla stanovena na 89,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 2 120 Kč.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Měl jsem ticpods free, ted mam ticpods 2 pro a musim rict, ze jsem mírně rozčarován, obzvláště ted po uvedení ticpods anc. Pokud dobře chápu popis funkce, tak ANC umi filtrovat hluk i při přehrávání hudby a ne jen při hovorech. Což ticpods 2 pro neumí a stoji o 50 eur vic a domníval jsem se, ze to umět budou. Navíc jsou typem vic jako apple airpods a nemají gumové špuntíky, takže v uchu mi nesedí tak dobře . Respektive, sedí dobře, netlačí, jsou lehoučké, až je skoro v uchu necítím a musel jsem si zvyknout, ale neizolují okolní hluk zdaleka tak dobře jako ticpods free, které mely gumové špunty a proste sedly do ucha lepe. Navíc mi i přes BT 5.0 přijde občas horší signál , když mám telefon v kapse u kalhot a jdu tak zvuk chvilkami vypadává. To se mi nikdy u ticpods free nestalo – stejný telefon, stejná appka, jediné co se změnilo – sluchátka. Docela mě štve , že ani ne půl roku po ticpods 2 udělají další model, který má poměrně zásadní funkci, nicméně spoustu jiných mu chybí.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat