Dotekomanie.cz

Realme C11 je nový levný mobil s pořádnou baterií

realme c11 1554x805x

Zdroj: Realme

Dnes jsme se dočkali představení nového smartphonu od společnosti Realme, která se snaží útočit na značku Xiaomi, respektive Redmi. Dnešní novinka Realme C11 cílí na nižší úroveň, i tak můžeme najít poměrně zajímavé parametry, minimálně aspoň tedy baterie může zaujmout.

Základ s pořádnou baterií

Realme C11 disponuje nejnovějším procesorem Helio G35 od společnosti Mediatek, který byl taktéž dnes představen. Sice neoplývá výbavou, i tak je řazen do herní kategorie. Realme ale kvůli nižší ceně smartphonu zvolilo displej s HD+ rozlišením. K dispozici jsou pouze 2 GB operační paměti a úložiště poskytuje 32GB prostor.

Zdroj: Realme

Na zadní straně jsou sice dva foťáky, ale sekundární poskytuje jen 2MPx rozlišení a je určení pro hloubku ostrosti. Jak již bylo řečeno, nejzajímavější parametr bude asi baterie, která dosahuje na kapacitu 5000 mAh. Při této sestavě můžeme odhadovat, že novinka vydrží i několik dnů na jedno nabití.

Specifikace Realme C11

Je jasné, že při takové hardwarové výbavě si nemůže společnost říci o hodně peněz. Realme C11 má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 2 400 Kč, což není špatné na základní model. Zatím ale nevíme, jestli novinka zamíří na český trh.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version