Dotekomanie.cz

PlayStation 5, Xbox Series X a Mafia: Definitive Edition – Podcast #9

Pod Zlatou Lampou

Zdroj: Dotekomanie.cz

Je tu začátek týdne, což znamená jediné – nový díl našeho nového podcastu Pod Zlatou Lampou. Podcast je věnovaný především mobilním telefonům, tabletům, chytrým zařízením a dalším technologiím. Posloucháním vás budou provázet naši redaktoři, Zdeněk Koutský a Miroslav Růžička. Osmý díl si již nyní můžete poslechnout. A čemu jsme se tentokrát věnovali?

Pod Zlatou Lampou – díl devátý

Bude PlayStation 5 ještě úspěšnější nástupce modelu s přídavkem 4, anebo trhem zahýbe Xbox Series X? Devátý díl podcastu Pod Zlatou Lampou věnuje přes 30 minut konzolím, které byly nedávno představeny. Jaké máme pocity z představení PlayStationu 5 a Xbox Series X? Nechal si Microsoft ujet vlak? Bude PlayStation 5 opět dominovat trhu? Sony si i tentokrát připravilo exkluzivitu v podobě několika her. Konkrétně jde o Spider Man Miles Morales, Horizon Forbidden West a Gran Turismo 7. Proč se ale na PlayStation 5 objeví i tři generace staré GTA V? 

Xbox Series X je dvakrát výkonnější než Xbox One X. Dokáže svým výkonem přetáhnout zákazníky a dlouholeté uživatele PlayStationu? Jaké exkluzivní hry bude nový Xbox nabízet? Jak moc se nový design vymyká zavedenému konceptu? Probereme si také chystanou bombu v podobě Mafia: Definitive Edition – jaké budou novinky, na co se těšíme a koupili bychom si ji? Nejen o těchto otázkách diskutují v devátém díle podcastu Pod Zlatou Lampou redaktoři serveru dotekomanie.cz Miroslav Růžička a Zdeněk Koutský.

Kde podcast poslouchat?

Podcast si můžete pustit v přehrávači výše a nebo ho můžete sledovat na:

Jak se vám obsah podcastu líbí? Jakoukoliv zpětnou vazbu v komentářích oceníme.

Exit mobile version