Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – od 549 Kč a i pro děti

hodinky 2 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – od 790 Kč pro dámy i pány

Diesel

S dalším týdnem zaznamenal náš systém nové modely chytrých hodinek značky Diesel. Konkrétně se jedná o modely Diesel DZT2008 a Diesel DZT2016. Ty se zejména liší designem, jinak se jedná o hodinky se systémem Wear OS od Googlu. Nabízí navíc například GPS nebo NFC pro placení v obchodech. Nechybí samozřejmě fitness funkce, případně měření srdečního tepu.

Lotus

Značka Lotus působí zejména v nižší cenové třídě, což má za následek, že není použit standardnější systém. I tak se nabízí měření srdečního tepu, fitness funkce a výdrž až tři dny. Samozřejmostí je základní podpora notifikací z mobilních telefonů se systémem Android a iOS. Nově se nabízí modely Lotus SmarTime L50008/3 a Lotus SmarTime L50008/1.

MyKi Touch

Na trh se čím dál více objevují specializované chytré hodinky pro děti. V podstatě se jedná o miniaturní mobilní telefon s podporou volání a SMS zpráv. Takové jsou i MyKi Touch, přičemž součástí jsou i rodičovské funkce. Mají navíc GPS a SOS tlačítko.

Godwire Watch TB3

Je zde ale kategorie velmi levných chytrých hodinek. S cenou pod tisíc korun nelze počítat s mnohými funkcemi, ale u modelu Godwire Watch TB3 se nabízí například sledování srdečního tepu nebo několik fitness funkcí. Dokonce se nabízí certifikace IP67.

Exit mobile version