Dotekomanie.cz

Motorola představila Moto G Fast a E 2020

Screenshot 23 1577x823x

Zdroj: Motorola

Dnes společnost Motorola představila další modely, které zapadají do nižších tříd. Konkrétně jsme se dočkali Moto G Fast a Moto E 2020. První novinky zamíří na americký trh, ale později se ukáží i v Evropě, ale zřejmě pod jiným označením, jako tomu bylo u nedávných mobilů. Například Moto G Stylus se u nás prodává pod označením Moto G Pro.

Moto G Fast

První novinkou je model Moto G Fast, který tak trochu vychází ze smartphonu Moto G8 Power Lite, ale nejsou to stejné mobily. Moto G Fast nabízí například Snapdragon 665 a na zadní straně má navíc 8MPx kameru pro širokoúhlé snímky.

Zdroj: Motorola

Displej má místo výřezu otvor pro přední kameru. Co se týče zobrazovacího panelu, i zde se nabízí HD+ rozlišení. Základní verze je vybavena 3GB operační paměti a úložiště má velikost 32 GB, přičemž je zde možnost rozšíření pomocí paměťové karty. Baterie o kapacitě 4000 mAh lze nabíjet až 10 W skrze USB C. V oblasti konektivity najdeme Bluetooth 5.0, případně WiFi ac. V tuto chvíli novinka míří na trh v USA za cenu 199,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 4 700 Kč bez daně.

Specifikace Moto G Fast

Moto E 2020

Druhou novinkou je Moto E 2020, která vychází z modelu Moto E6s z března tohoto roku. Moto E 2020 je větší a těžší model, nabízí například i 550 mAh více energie. Motorola vyměnila procesor od Mediateku za Snapdragon 632 od Qualcommu, což může být pozitivní zpráva pro mnohé zájemce.

Zdroj: Motorola

Co se týče displeje, došlo k menšímu navýšení úhlopříčky, ale stále je k dispozici HD+ rozlišení. Bohužel kamery jsou stejné a konektivita nebyla vylepšena. Nabízí se pomalejší WiFi, starší Bluetooth a dokonce zde najdeme stařičký konektor microUSB. Cena je u novinky nastavena na 149,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 3500 Kč bez daně.

Specifikace Moto E 2020

Zdroj: xda-developers.com

Exit mobile version